onsdag 29 juni 2011

De Gea till United, City drar sig ur och Neymar erbjuds 1 miljon kronor per dag i Ryssland.

De Gea till United
Tidigt på Onsdagsförmiddagen så skrev Athletico Madrid målvakten David De Gea på ett 5 årigt kontrakt med den Engelska mästarklubben Manchester United. Sir Alex har sedan tidigare värvat Phil Jones från Blackburn och Ashley Young från Aston Villa, och nu har han även signat den 20 åriga målvaken David De Gea som ska få det svåra uppdraget att fylla tomrummet efter "Den flygande Holländaren" Edwin Van Der Sar, som efter 6 säsonger i United nu lägger handskarna på hyllan. Den 40 åriga holländaren har varit helt "Outstanding" i Manchester United och ingen kommer någonsin att kunna ta hans plats som Uniteds bästa målvakt genom tiderna, men De Gea ska förhoppningsvis göra allt han kan och är han bara hälften så bra som Van Der Sar så är jag absolut nöjd för om man bara når upp till 50% av Edwins nivå så är man fortfarand en av världens bästa för så bra var han. Frågan är nu vem som blir köp nummer fyra och det mesta talar för Arsenals Samir Nasri men det ryktas också om spelare som Lassana "Lass" Diarra från Real Madrid och Pierluigi Gollini från Fiorentina. Det har också sedan tidigare ryktas om Inter stjärnan Wesley Sneijder men det förblir nog tyvärr en dröm för oss Unitedfans, men man ska aldrig säga aldrig. Och både Nani och Berbatov som har ryktas iväg från United säger att dom trivs och ska dom lämna så ska dom lämna för att klubben inte vill ha dom, Nani sa även att han välkomnar konkurrensen som består av Ashley Young.

************
City drar sig ur affären med Alexi.

























Äntligen! borde Barcelona känna vid detta laget. Man har vunnit slaget om Alexi Sanchez som med största sanorlighet kommer skriva på för Barcelona. City säger att sanchez inte behövdes i truppen men vi vet nog alla att City drog sig ur på grund av sanchez Ultimatum till Udinese som sade "Jag ska gå till Barcelona eller så stannar jag i Italien, För City är inget alternativ" Och ÄNTLIGEN är det någon spelare som väljer Lag framför pengarna om man vill säga så. För han hade tjänat mycket mer i City en i Barca men han valde ändå Barca och det är roligt att se.

**********


CIRKUS NEYMAR





















Neymar ryktas vara på väg till bland annat Chelsea, City, Barca och Real Madrid och nu har även en rysk klubb vid namn Anzhi Makchachkala (aa ni hörde rätt...LOL) som erbjuder Neymar....Spetsa öronen nu....1 MILJON KRONOR PER DAG. Sug på den. Men Neymar är tonåring och vill bara ha stjärnstatus och struntar i pengarna så ryska klubben är redan uträknade ur Cirkus Neymar, och den klubben som ligger närmast detta underbarn är Real Madrid.

Allt för denna gången Ciao tutti.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Fotbollsoraklet är idag en av Sveriges största fotbollsbloggar på internet. Vi på fotbollsoraklet tycker du skriver väldigt bra och vill se dig hos oss! Vill du ha en karriär hos oss?

    Skicka ett mejl till, mattias.sorensson@fotbollsoraklet.se, om du är intresserad!
    Ha de gott!
    /Mattias

    SvaraRadera