lördag 21 maj 2011

1 vecka kvar.











Vinnaren av den spanska ligan FC Barcelona och vinnaren av den Engelska ligan Manchester United kommer om bara 1 vecka ställas mot varandra i Europas och kanske världens största match, Champions League Finalen. Matchen spelas på Englands egna nationalarena vid namn Wembley Stadium i London den 28 Maj 2011 alltså om 1 vecka. Matchen kommer nog bli väldigt intressant med ett väldigt passningsspelande Barcelona mot ett lite snabbara Manchester United.

Det laget som i slutet står som vinnare?
-Manchester United. De kommer pressa Barcelonas Backlinje som därför kommer komma ur balans och med det kommer United hitta mycket fria ytor och man kommer att göra nått slumpartat mål som kanske kommer bli matchavgörande.

Vad blir slutresultatet?
- Jag tror det slutar 2-1 till Manchester United efter full tid.

Vilka blir målskyttarna?
- Jag vet ju inte riktigt vilka det är som spelar men tror att Park och Rooney gör Uniteds mål och så nätar Pedro för Barcelona.

Vem kommer bli matchens bästa spelare i vardera lag?
. Wayne Rooney och Leo Messi det är liksom dem som allt hänger på.

Vem måste spela bäst i vardera lag?
. I Barcelona måste verkligen målvakten Victor Valdes spela på topp, han kan vara lite osäker ibland men är för det mesta en bra målvakt, men han måste vara bäst när det gäller. I Manchester United blir det lite svårare men jag tror att Vidic måste spela sitt spel som han brukar, för han är en av världens bästa backar och det måste han visa (Det brukar han göra så det blir förhoppningsvis inga problem)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar