söndag 8 maj 2011

Il campione dei campioni


 Han har gjort det förut och han gör det igen. Kanske är Zlatan Ibrahimovic´ bäst i världen om man tittar efter titlar. Zlatan vinner sin åttonde raka serietitel, det är helt enkelt så att i det laget Ibra spelar, det laget vinner titeln. Och jag citerar Simon Bank när jag säger att "Mino Raiola köpte laget, Mister Allegri byggde det, och Zlatan Ibrahimovic? Det var han som bar Milan när de verkligen behövde det" Zlatan har verkligen varit en väldigt viktig nyckel i Milans framgång säsongen 2010/2011. Zlatan sa att han är väldigt glad över at få hjälpa milan till deras 18 titel och tog med det död på alla flytt rykten som skapats runt Zvensken.
Matchen i sig var inte så jätte underhållande men ändå ganska så bra, men om vi ska lita på Zlatan så spelar der ingen roll, "I Italien bryr de sig inte om bra fotboll. Att vinna är allt som betyder något. Bra fotboll är överskattat i Italien." och det finns bevis på att det faktiskt är sant. Och som sagt så måste Zlatan Ibrahimovic ha satt någon form av rekord med sin makalösa titelrad. Årets ligatitel med Milan är svensken nionde på tio år och hans åttonde raka. Detta för fem olika klubbar (Ajax, Juventus, Inter, Barcelona och Milan) i tre olika ligor. Och nu borde ordspråket il campione dei campioni  passa väldigt bra på Zuper Zvensken i  nuläget för han är verkligen Mästarnas Mästare.

Silvio Berlusconi vill ut i Europa!



Silvio Berlusconi har gått ut med att han vill vara med att dominera den Europeiska Toppfotbollen. Silvio säger att han tänker ge Milan mer presenter och att han tänker fortsätta med denna jättedyra vana. Han säger också att "Vi vill ha elva mästare på planen som kan dominera ute i Europa, För en mästare gör inte ett helt lag". Och Berlusconi som har haft ett litet öga på Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo dödade det ryktet när han sa att "Ronaldo blir för dyr i längden" Och det är inte bara i fotbollens värld som gynnar Berlusconi denna scudetto, utan också i Politiken. Silvio Berlusconi säger själv att Milans och Zlatans insats under denna säsongen också hjälper honom att värva röster som premiärminister.

Grattis Milan.
Grattis Berlusconi.
Grattis Zlatan.


För att få yttligare information eller hitta bilder med mera så besök: AC Milans Hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar