lördag 14 maj 2011

Historiska med nitton ligatitlar. Manchester United är bäst i världen och det är ett faktum.

Manchester United spelade 1-1 idag mot Blackburn Rovers och säkrade med det sin nittonde ligatitel i England. Och är med det bäst genom tiderna i England när man då går ifrån Liverpool som ligger tvåa på 18 titlar. Matchen i sig ägdes ganska länge av Blackburn som hade nästan hela första halvlek. Dom gjorde första målet efter ett ganska så värdelöst ingripande av Manchester Uniteds målvak Tomasz Kuszczak. Men United spelade bättre och bättre och i 73:e minuten så får Manchester United straff efter att Uniteds Chicharito blivit nerdragen av Robinson. Wayne Rooney tog hand om straffen och gjorde ingenting fel, 1-1 var ett faktum. Detta blev som sagt slutresultatet och Rooney hade med det målet säkrat Manchester United 19:e ligatitel och knuffar som sagt ner liverpool från tronen. Innan denna matchen så hade Sir Ale Ferguson enligt en del källor sagt att "Om vi säkrar titeln i denna match så lovar jag att jag spelar istället för Wayne Rooney i den sista matchen" Ja man får allt hoppas att sir Alex håller sitt lite ironiska löfte för det skulle vara riktigt kul att se honom på planen. (haha)

Wayne Rooney har precis gjort 1-1 mot Blackburn på straff.

Och Johnny Evans,Chicharito och Paul Scholes är snabbt framme för att gratulera.

Och Manchester United har gjort det igen. 19 titlar gor dom historiska.

United vinner sin 19:e ligatitel och 12:e med Sir Alex som tränare för klubben.

Ja United vinner som sagt sin 19:e ligatitel och blir med det historiska i Engelska högstaligan. Det var allt från mig denna gången hoppas ni får en fortsatt bra dag hej då .