måndag 9 maj 2011

Det är inte du som ska buga. Det är vi som ska buga åt dig. Du är en levande Legend.


Sir Alexander Chapman Ferguson har varit Uniteds allra största nyckel till framgång genom åren, och iår gör han det igen. Ja trots att det är två matcher kvar i den Engelska Premier League så vågar jag redan nu säga att Premier League är avgjord. Manchester United vinner sin 19 ligatitel och går då upp helt ensamma i toppen tätt före Liverpool på 18 titlar. Och ja hur är nu rivaliteten mellan United och Pool..jo den är enorm. Och redan 1994 så hånade Liverpool, manchester United för att Liverpool låg långt framför alla andra med 18 titlar. Och det finns en väldigt känd mening i Engelsk fotboll som har sagts av Liverpool, det lyder "Come back when you have 18" och detta slutade med att United för två år sedan kontrade med "You told us to come back when we´ve won 18... We are back"
och nu om man ska ta i lite hårdare så kan man ju även lägga till denna 19 (eventuella) titel, (för det ska mycket till att United missar denna 19:e titel.) Tillbaka till Ferguson. Han tog över 1986 och då hade United för närvarande 7 ligatitlar, och nu 25 år senare med samma gamla Ferguson vid rodret har man 19 ligatitlar, så det säger väldigt mycket om Sir Chapman!
Och Ferguson har inte bara en chans på ligan iår utan också på UEFA Champions League som spelas just i England på den stora vackra nationalarenan vid namn Wembley Stadium som har en kapacitet på 90 000 personer. Och man möter ett av världens bästa om inte Världens bästa fotbollsklubb...FC Barcelona. Så det kommer absolut bli en mycket underhållande match (om Barca kan sluta filma hela jävla tiden) så det behöver nog ingen oroa sig för. Vi kommer få uppleva två av Världens bästa lag göra upp om världens bästa pokal.

Jag tror united vinner Champions League för att:
1. Jag håller på United..Duh
2. United kommer ha hela england bakom sig (där bland även Liverpool supportrar..hoppas jag)
3. Om Manchester United pressar så kommer Barcas backlinje tillslut spricka.
4. För att dom ÄR Manchester United - Kings of Europe
5. Manchester United Not Arrogant, just better.
 
Ja det var allt från mig denna dagen. Hoppas ni hare bra. Ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar