lördag 13 augusti 2011

Seb-lar vilket mål. Sebastian Larssons balja räddade poäng mot Pool

Seb-lar va snyggt.

Seb(astian)-lar(sson) ett litet lek med ordet sablar och Sebastian Larsson men det är han värd idag, svensken låg nämligen bakom ett underbart volley-skott som ledde till 1-1 i dagens match mellan Liverpool och Sunderland på Anfield. Sebastian Larsson likså många andra spelade idag en debutmatch för Sunderland efter att ha köpts dit från Birmingham. Och Sebb gav svar på tal med ett underbart mål. Men matchen i sig var väll Röd. Liverpool spelade riktigt bra i första halvlek och man fick redan i början av matchen straff efter ett litet konstigt domslut. Straffen togs av uruganen (säger man så?) Luis Suarez men han kunde inte sätta bollen från elva meter utan sköt istället högt över och noll-noll stod sig. Men redan 6 minuter senare så får Liverpool en frispark som den nye Charlie Adam tar hand om, och bollen letar sig innåt straffområdet och Suarez är snabbt framme med skallen och stänker dit 1-0 väldigt "Forward-aktigt" och väldigt snyggt. 1-0 stod sig också halvleken ut och efter en chansrik andra halvlek så får tillslut (Kommer ej ihåg matchminut) Sunderland ett riktigt bra inlägg som letar sig till en helt fri Sebastian Larsson som på Volley stänker dit kvitteringen bakom Liverpools Reina...RIKTIGT SNYGGT! BRA LARSSON BRA SUNDERLAND och DÅLIGT LIVERPOOL så kan man väll sammanfatta denna dagen. Imoron går United och Chelsea n i leken så man kan väll säga att det börjar på riktgit då. hehe ne men hare gött