söndag 3 juli 2011

Bang..Bang..Bangura.



















Handlar det här inlägget om Mohammed eller Tetteh, Ja det har jag ingen aning om, och ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om vem som är vem. Men tillsammans bildar dom "The Banguras" och dom hade en otrolig uppvisning mot Häcken igår söndag. Efter att ha haft underläge med 1-0 mot tabelljumbon så trök AIKs tränare på On knappen och "The Banguras" batterier va uppladdade och var nu i rullning.

1-1 Mohammed Bangura
När Tetteh får ett skottläge men missar totalt, så bildas missen till en snygg ofrivillig passning till brodern Mohammed som drar till och sätter bollen rätt upp i krysset.

1-2 Tetteh Bangura
Martin Mutumba lyckas på ett ganska konstigt sett fått fram bollen till Tetteh som hur säkert som helst till ett ledningsmål.

1-3 Tetteh Bangura
Martin "2 Lax 9" Mutumba springer väldigt snabbt på vänsterkanten och hittar med en väldigt elegant passning in till Bangura den yngre som förvaltar det som en "Bangura" förvaltar saker...mål så klart. 1-3 va ett faktum och The Banguras frälser AIK åter igen.

FAKTA:

Mohammed Bangura



















Mohammed Bangura föddes 27 Juli 1989 i Freetown i Sierra Leone, Han startade sin fotbollskarriär i sitt hemland i klubben Kallon FC men 2010 så flyttade han till Sverige och skrev på för IFK Värnamo, och det blev ingen lång karriär i Värnamo utan under samma år (2010) så skrev Mohammed Bangura på för Stockholms klubben AIK Solna (allmänna idrottsklubben Solna) Han har i AIK gjort väldigt många mål och toppklubbarna är på och naffsar.

Ibrahim Tetteh Bangura

























Ibrahim Bangura föddes 27 December 1989 i staden Freetown i Sierra Leone, Han startade sin fotbollskarriär liksom sin bror i Kallon FC. Och 2010 skrev han på för den svenska klubben Köping. Men efter en säsong i Köping så blev det att flytta till huvudstaden Stockholm och AIK samtidigt som Mohammed. Han har liksom sin bror gjort väldigt många mål för AIK och  Storklubbarna tittar även på den yngre av bröderna Bangura

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar