onsdag 20 juli 2011

Manchester United langar 7 i Seattle.

Ja var ska man börja egentligen? United vann mot Seattle Sounders med hela 0-7 efter mål av....eh...vänta måste räkna här lite....nu så målen gjordes av 0-1 Michael Owen i den 15 minuten, 0-2 Mame Biram Diouf i den 49 minuten, 0-3 Wayne Rooney i den 52 minuten, 0-4 Wayne Rooney i den 69 minuten, 0-5 Ji Sung Park i den 71 minuten, 0-6 Wayne Rooney i den 72 minuten och 0-7 Gabriel Obertan i den 89 minuten. Men det var ändå Seattle som hade nästan hela första halvlek dock så gjorde Owen 0-1 i 15:e minuten men det var nästan det ända united hade i första halvlek. Och 0-1 stod sig halvleken ut men när domaren blåste igång andra halvlek så gjorde United en massa mål. 6 mål på 45 minuter i andra halvlek...ganska bra. om vi sätter + på målskyttarna och målvakterna när 5 + är som högst så skulle det se ut såhär.

Michael Owen + + + +
Mame Biram Diouf + + +
Wayne Rooney + + + + +
Ji Sung Park + + +
Gabriel Obertan + + + + +
Anders Lindegaard (Målvakt i 1:a Halvlek) + + + + +
Ben Amos (Målvakt i Andra halvlek) + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +  X10 (Världsklass)

Blev ett väldigt kort inlägg. men senare idag så kommer det komma ett riktigt långt inlägg om Manchester Uniteds historia och nutid, Ekonomi, Glazers köp av klubben med mera. Det hela kommer koma upp i 3 delar och som sagt så kommer del 1 nu idag Torsdag men det var allt jag ville säga nu så hare gött