tisdag 19 juli 2011

Zlatans nya look, Inzaghis kärlek till Ibra och Milans mål på en andra raka Scudetto


ey du till vänster vem är du och vad har du gjort med IBRA??
















Zlatans nya look, Inzaghis kärlek till Ibra och Milans mål på en andra raka Scudetto

Ja att Ibra har en ny look har man ju inte missat som igår var tillbaka på milanello, på bilden här ovan står han tillsammans med en av sina absolut bästa vänner i det rödsvarta Milano. Pippo Inzaghi så klart! Han är tillbaka, efter att ha varit borta nästan hela förra säsongen så är den 38 årige italienaren tillbaka. Han har ju så klart tränat i sin frånvaro men har inte spelat fotboll på väldigt länge, jag kan va ute och cykla men jag tror det är 8 månader han har varit borta och det är inte en liten frånvaro. Inzaghi sa i en intervju med sportbladets Jennifer Wegerup att "jag ser fram emot att få spela med svensken igen och att han alltid älskar att spela med Zlatan för att de har en så stor vänskap både på och utanför planen, det är lite som att gå till fotbollsplanen på gården och spela med sina allra bästa vänner när det gäller IBRA. Han säger också att han måste träna hårt nu under försäsongen eftersom att han varit borta från spel i 7-8 månader och han är inte riktigt i matchform, men när väl ligan börjar igen och när tränaren väljer att spela mig så kommer jag att vara 100% " Och vi känner ju alla pippo Inzaghi och här har vi en kille (Gubbe?? ;) ) som verkligen aldrig ger upp han kör 220% varje träning och varje match. Och visst så han glad ut att vara tillbaka, han skrattade väldigt mycket tillsammans med Ibra och de andra spelarna, för han vet att det är nära och han ger som sagt inte upp i första taget. vi avslutar med några fina Pippo och Milan från förra Scudetto vinnsten bland annat här nedanför njut för faen. hehe.

ett förjävla glatt Milan som firar en verkligen efterlängtad scudetto...Och Ibra vinner sin typ 7:e raka ligavinnst eller nått i den stilen.


Inget o säga förutom att Ibra nätar helt enkelt.

Ja såhär ser det faktiskt ut varje gång pippo gör mål. Det är underbart när han gör mål för han firar alltid som om det vore det första målet i karriären....och vad ska man säga han har gjort många första mål i karriären..haha ;)

Och nej tyvärr det är inte Michael Jackson (R.I.P ) det är bara Prince Poateng som efter att ha lovat laget att om vi vinner scudetton så sätter vi upp en scen på Giuseppe Meazza så ska jag göra moonwalk framför fansen och jaa. Såhär blev resultatet och om jag ska vara helt ärlig så var Michael Jackson danserna riktigt bra men självaste moonwalken var kanske inget att skryta med.

Aa bra avslutning där tycker jag, finns inte så mycket mer att säga om Zlatan och hans mannar, men man får väl hoppas att de får en lyckad säsong och att det kanske går lite bättre i Champions League, skulle ju få vara roligt för Ibra om han fick vinna den nån gång iallafall. och ja just det senare framåt kvällen blire även ett "I Fokus" med en tjej...missa inte det. såja det va allt jag ville ha sagt hare gött.

Ciao.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar